منوی دسترسی
دسته بندی سبک های یادگیری و انواع آن

بررسی دیگر سبک های یادگیری

بررسی دیگر سبک های یادگیری

در این مقاله سعی در بررسی انواع دیگر سبک های یادگیری داریم که تقسیم بندی آن ها به روش های دیگری انجام شده .با بررسی این سبک ها و تطبیق ان با شیوه یادگیری کودک دوزبانه خود میتوانیم او را در راستای پیشرفت بهتر و یادگیری هرچه بهتر رهنمون باشیم.

انواع دیگر سبک های یادگیری:

سبک های یادگیری را به سه دسته می توان تقسیم کرد: 

1- سبک های شناختی:

به روشهایی که کودک دوزبانه موضوع ها را درک می کند اطلاعات را به خاطر می سپارد و درباره مطالب می اندیشد ومسایل را حل می کند گفته می شود.

سبک های یادگیری شناختی،انواع مختلفی دارند که عبارتند از:

سبک سرعت ادراکی
سبک وابسته به زمینه
سبک مستقل از زمینه

در سبک یادگیری سرعت ادراکی کودکان دوزبانه به دو دسته تقسیم می شوند. دسته ی اول تکانشی که به سرعت پاسخ دهی اهمیت می دهند. دسته دوم تاملی که به دقت و صحت پاسخ تاکید می ورزند.

2-سبک های یادگیری عاطفی:

در برگیرنده ویژگی های شخصیتی وهیجانی کودک دوزبانه مانند پشتکار تنها با دیگران کاربردن و پذیرش یا رد تقویت کننده های بیرونی است.

3- سبک های یادگیری فیزیولوژیک:

جنبه زیست شناختی دارند ودر برگیرنده واکنش کودک دوزبانه به محیط فیزیکی موثر بر یادگیری او هستند مانند ترجیح دادن مطالعه در شب و روز.

سبک های حسی-شهودی، دیداری-کلامی ،فعالیتی-تاملی ومرجع های-کلی: نوع اطلاعاتی که کودک دوزبانه دریافت می کند، چگونگی دریافت اطلاعات ونحوه پردازش آنها را توضیح می دهد این سبک ها با شاخص سبک های یادگیری سنجیده می شود.

سبک های تفکر:

به ترجیحات کودکان دوزبانه درباره چگونگی استفاده از هوش و استعداد گفته می شود عمده ترین سبک های تفکر عبارت اند از :

  • قانون گذارانه
  • اجرایی
  • قضایی
  • سبک تفکر با پرسشنامه

سبک های تفکر سنجیده می شوند.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا